Home > Community > Forums > PCB Design > Problem with colors in Allegro

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Problem with colors in Allegro 

Last post Mon, Nov 26 2007 1:27 AM by archive. 2 replies.
Started by archive 26 Nov 2007 01:27 AM. Topic has 2 replies and 847 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Mon, Nov 26 2007 1:27 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Problem with colors in Allegro Reply

    Hi,

    I'm using the standard color palette from Allegro 16.0. At the attached screen shot you can see my problem. The brown layer is bottom and the green is top (the brownish background is a ground plane). But why are there cyan traces (cyan on top and bottom). I can't find a difference between the wrong displayed traces and the ones with correct display. Can you give me some advice?

    Best regards
      Guenther Jehle


    Originally posted in cdnusers.org by guenther.jehle@entner-electronics.com
    • Post Points: 0
  • Mon, Nov 26 2007 7:31 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Problem with colors in Allegro Reply

    Check to see if the green nets are highlighted.  When the green wires change layers thru a via they still appear green as if the whole net was highlighted in green. 

    Randy


    Originally posted in cdnusers.org by rb
    • Post Points: 0
  • Mon, Nov 26 2007 7:44 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Problem with colors in Allegro Reply

    Ok, this was the solution. Thank you!


    Originally posted in cdnusers.org by guenther.jehle@entner-electronics.com
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by archive at 26 Nov 2007 01:27 AM. Topic has 2 replies.