Home > Community > Forums > PCB Design > Capture CIS 16.0 unable to view 16.0 Footprints

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Capture CIS 16.0 unable to view 16.0 Footprints 

Last post Wed, Oct 17 2007 10:32 AM by archive. 1 replies.
Started by archive 17 Oct 2007 10:32 AM. Topic has 1 replies and 685 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Wed, Oct 17 2007 10:32 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Capture CIS 16.0 unable to view 16.0 Footprints Reply

    Hi,
        I have created footprints using Allegro L 15.7 and 16.0, the footprints I created in 15.7 will show up in the Capture CIS footprint preview, but the 16.0 footprints do not.  I am using 16.0 versions of both Allegro PCB Editor and Capture L CIS.  I am pretty new to Allegro, but I have used Capture CIS for years.  Does anyone have any ideas why I can not preview?

    Thank you,
    Don


    Originally posted in cdnusers.org by DAA_CID
    • Post Points: 0
  • Wed, Oct 17 2007 10:34 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Capture CIS 16.0 unable to view 16.0 Footprints Reply

    I just got an email for EMA support, it's a known bug.

    Don


    Originally posted in cdnusers.org by DAA_CID
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by archive at 17 Oct 2007 10:32 AM. Topic has 1 replies.