Home > Community > Forums > PCB Design > Problem with 16.0 Create Detail

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Problem with 16.0 Create Detail 

Last post Fri, Oct 5 2007 8:21 AM by archive. 4 replies.
Started by archive 05 Oct 2007 08:21 AM. Topic has 4 replies and 631 views
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts:
  • Fri, Oct 5 2007 8:21 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Problem with 16.0 Create Detail Reply

    I've updated my system to 16.0 and was running 16.00.005 making changes to a design I had originally created in 15.7. When I tried to run the Create Detail command to create an assembly drawing I got an error, but for some reason I didn't get the error when I ran it with Detail as the active subclass. I found another hotfix and updated to 16.00.007. Now the Create Detail command appears to be completely broken. I get "*Error* eval: unbound variable - dtl_miniForm". I've tried multiple databases just to be sure and it's just not working on anything. CanĀ I at least back out the hotfix somehow? Anyone else hit this wall yet?


    Originally posted in cdnusers.org by jblackburn
    • Post Points: 0
  • Fri, Oct 5 2007 8:40 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Problem with 16.0 Create Detail Reply

    Hi,

    I am running 16.0 version S013, which I think was the August hotfix. The Create Detail works but only on the Manufacturing -> Detail Subclass any other Subclass errors out. I believe this to be a bug and should be reported as a CRC. I am unaware of how to step back a hotfix.

    KP


    Originally posted in cdnusers.org by kp
    • Post Points: 0
  • Fri, Oct 5 2007 8:44 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Problem with 16.0 Create Detail Reply

    This has already been reported as bug and will hoefully be fixed with the forthcoming hotfix-008

    Randy


    Originally posted in cdnusers.org by rb
    • Post Points: 0
  • Fri, Oct 5 2007 8:44 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Problem with 16.0 Create Detail Reply

    I am running 16.0 S019 which I downloaded the end of September and Create Detail is working fine and you do not need to be Manufacturing -> Detail Subclass for it to work. It still would be worth it to submit a ticket to Cadence to have them look into it. Mike Catrambone UTStarcom, Inc.


    Originally posted in cdnusers.org by mcatramb91
    • Post Points: 0
  • Mon, Oct 8 2007 7:53 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Problem with 16.0 Create Detail Reply

    There are two problems. The original problem in s013 was that it would only allow you to create a detail on the Manufacturing -> Detail Subclass. I reported that problem. It was supposed to be fixed in hotfix .007. However instead of fixing the problem, hotfix .007(version 16.0 s023(v16-0-87AG)) made it worse so create detail no longer functions at all. It now returns, *Error* eval: unbound variable - dtl_miniForm. This 2nd more severe problem has also been reported. I believe it has a P0 priority so it will hopefully be fixed in the near future.

    Randy



    Randy


    Originally posted in cdnusers.org by rb
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts:
Started by archive at 05 Oct 2007 08:21 AM. Topic has 4 replies.