Home > Community > Forums > PCB Design > DRC Report Fails to Run

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 DRC Report Fails to Run 

Last post Tue, Sep 25 2007 5:03 PM by archive. 6 replies.
Started by archive 25 Sep 2007 05:03 PM. Topic has 6 replies and 926 views
Page 1 of 1 (7 items)
Sort Posts:
  • Tue, Sep 25 2007 5:03 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    DRC Report Fails to Run Reply

    When I try to launch the DRC Report under Tools > Reports > DRC Report, I get the following message: The page cannot be found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Does anyone know what page it is looking for? I used to be able to run this report.....


    Originally posted in cdnusers.org by lianakcc
    • Post Points: 0
  • Wed, Sep 26 2007 10:23 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: DRC Report Fails to Run Reply

    I too was getting this message. To check the report i was simply opening FILE+VEW LOG after the above message.

    Try this.


    Originally posted in cdnusers.org by sriramssr
    • Post Points: 0
  • Wed, Sep 26 2007 10:55 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: DRC Report Fails to Run Reply

    It looks like,allegro is not installed properly.
    Try it reinstalling one.

    Regards,
    Satya


    Originally posted in cdnusers.org by satya1234
    • Post Points: 0
  • Wed, Sep 26 2007 10:55 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: DRC Report Fails to Run Reply

    It looks like,allegro is not installed properly.
    Try it reinstalling once.

    Regards,
    Satya


    Originally posted in cdnusers.org by satya1234
    • Post Points: 0
  • Thu, Sep 27 2007 3:43 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: DRC Report Fails to Run Reply

    Does your board file or directory use any Cadence illegal characters. Such as extra "." (dots) spaces etc?


    Originally posted in cdnusers.org by kp
    • Post Points: 0
  • Mon, Oct 1 2007 4:49 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: DRC Report Fails to Run Reply

    Thanks to all who responded. I have removed any special characters and still cannot generate the report unless I copy the .brd to my local drive, then I can create the report. As sriramssr mentioned, I can view the written report, but this does not give me the ability to jump to the coordinates in the report that is created "on the fly".

    Any thoughts on why I can generate the report locally, but not across the network?


    Originally posted in cdnusers.org by lianakcc
    • Post Points: 0
  • Tue, Oct 2 2007 12:24 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: DRC Report Fails to Run Reply

    I suspect spaces in the path to the board file as reported above.


    Originally posted in cdnusers.org by mledwinka
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (7 items)
Sort Posts:
Started by archive at 25 Sep 2007 05:03 PM. Topic has 6 replies.