Home > Community > Forums > PCB Design > Auto_Silkscreen escaped when met draft symbol

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Auto_Silkscreen escaped when met draft symbol 

Last post Wed, Mar 8 2006 12:33 AM by archive. 3 replies.
Started by archive 08 Mar 2006 12:33 AM. Topic has 3 replies and 700 views
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
  • Wed, Mar 8 2006 12:33 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Auto_Silkscreen escaped when met draft symbol Reply

    Has anyone use the Auto_Silkscreen command to create silkscreen?
    I have a problem for this command. because I have some draft type symols which no refdes, I can't run Auto_Silkscreen after generating draft symol.
    But it's OK, before generating draft symol and after deleting these symbols.

    Does the Auto_Silkscreen command has limit ?



    Note:
    1. Auto_Silkscreen: in Allegro menu: Manufacture>silkscreen...
    2. The draft symobl is like as Gerber name, format chart, figure...


    Originally posted in cdnusers.org by leonlee
    • Post Points: 0
  • Wed, Mar 8 2006 9:10 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Auto_Silkscreen escaped when met draft symbol Reply

    I use autosilk and it works fine.
    On what layer is located your drawing? (i draw notes and drawings on boad_geometry/silkscreen_top{bottom} and i care to avoid vias and pins because i autosil only package_geometry/silkscreen_top{bottom}.

    what parameters do you use?


    Originally posted in cdnusers.org by jcteyssier
    • Post Points: 0
  • Wed, Mar 8 2006 6:39 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Auto_Silkscreen escaped when met draft symbol Reply

    I have many format symbols. they are in the MANUFACTURING's subclass which created by SKILL routine. For example, MANUFACTURING/F_BOARDO,  MANUFACTURING/TXT_LABEL_29.

    I have tried with many different Auto_Silkscreen parameters. it works only under deletling these symbols. and it's ok before generating these symbols.


    Originally posted in cdnusers.org by leonlee
    • Post Points: 0
  • Thu, Mar 9 2006 10:31 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Auto_Silkscreen escaped when met draft symbol Reply

    Leon,
     
    Turn off or change to silk the classes and subclasses that apply to your manufacturing subclass in the Auto Silkscreen layer that your format symbols are on.  Then add the manufacturing subclass layer your format symbols are on to the appropriate film in the "Artwork Control From."
     
    Typically, I do the above to all my REFDES as a general rule because I do not want them moved and autosilk gets done faster.
     
    Cheers!
    Drew


    Originally posted in cdnusers.org by drew3rdof3
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
Started by archive at 08 Mar 2006 12:33 AM. Topic has 3 replies.