Home > Community > Forums > PCB Design > Part Browser 2.0 update

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Part Browser 2.0 update 

Last post Thu, Mar 24 2005 3:49 PM by archive. 2 replies.
Started by archive 24 Mar 2005 03:49 PM. Topic has 2 replies and 746 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Thu, Mar 24 2005 3:49 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,910
    Part Browser 2.0 update Reply

    The Part Browser 2.0 download has been updated as of 2/05. Part Browser 2.0 is a free client-server web-based application that allows users to access their reference libraries without needing to locally install Cadence applications.

    Find this update at http://www.cadence.com/products/si_pk_bd/downloads/partbrowser/index.aspx

    moderator


    Originally posted in cdnusers.org by Moderator
    • Post Points: 0
  • Tue, Jul 17 2007 9:06 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,910
    RE: Part Browser 2.0 update Reply

    Hello,
    I'm getting big problems with my own libraries and part browser. Cadence sent us the version "3.0" of part browser and I'm having problems, I don't know if i'm missing something but I've been working on this issue for a week and I just don't understand what's happening. My issue is that I changed the path to my footprints location and I can see the footprints but just once!!...actually the only way I can see the footprint is by right-clicking on the listed part and clicking on "View Footprint"...after that is just impossible to see the same footprint, seems that applets are not working well or maybe Part Browser misses the path or I don't know....Can you help me with that??....i can send the configuration files if you want...Part Browser works just fine using the example/default library...so I'm thinking something is wrong with my configuration or the version that I have has a bug....

    Thanks....!!!


    Originally posted in cdnusers.org by Cien
    • Post Points: 0
  • Tue, Jul 17 2007 9:13 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,910
    RE: Part Browser 2.0 update Reply

    Hi -

    You can contact Cadence Support and they can help you resolve the footprint issues you mention.

    Jerry


    Originally posted in cdnusers.org by geraldg
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by archive at 24 Mar 2005 03:49 PM. Topic has 2 replies.