Home > Community > Forums > Custom IC Design > Netlist Error

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Netlist Error 

Last post Fri, Feb 10 2006 3:55 PM by archive. 1 replies.
Started by archive 10 Feb 2006 03:55 PM. Topic has 1 replies and 1767 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Fri, Feb 10 2006 3:55 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Netlist Error Reply

    Well basically the problem began when I moved my folders from one directory to another directory. This problem never occured before then. When I open a layout, and run Analog Environment simulator, I get the error "can't find the date xxx/yyy/layout was last extracted. None of the properties 'lastSchematicExtraction' or 'syLastExtraction' was found". Now when I run Analog Environemnt through the extracted and schematic view, the simulation will run perfectly fine. I'm really at a loss for ideas of what to do.


    Originally posted in cdnusers.org by bonz1983
    • Post Points: 0
  • Thu, Feb 16 2006 10:16 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Netlist Error Reply

    Hi,

    layout views are not used for simulation in ADE. There is no device
    or connection information in a layout view.

    You should use extracted or av_extracted views for simulation.

    Regards,
    Eric


    Originally posted in cdnusers.org by EricCDN
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by archive at 10 Feb 2006 03:55 PM. Topic has 1 replies.