Home > Community > Forums > Custom IC Design > cascading nports in spectre

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 cascading nports in spectre 

Last post Mon, Feb 4 2008 4:39 PM by archive. 1 replies.
Started by archive 04 Feb 2008 04:39 PM. Topic has 1 replies and 1177 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Mon, Feb 4 2008 4:39 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    cascading nports in spectre Reply

    When I cascade nports in spectre, all dc values become zero or negative. However, when I perform a simulation with just one nport, the dc values are correct. Has anyone seen this problem before? Is this some kind of bug in cadence spectre? Basically, I've imported a .cit file from HFSS with S-paramater data to be used in my nport. Please help!


    Originally posted in cdnusers.org by Heartilly2000
    • Post Points: 0
  • Tue, Feb 5 2008 1:57 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: cascading nports in spectre Reply

    There was a reported problem (see Sourcelink solution 11333942) which talks about problems with simulating multiple instances using citifile s-parameter files. This was fixed in MMSIM 6.1.1.367 (ISR16 of MMSIM61). Are you using a version later than that?

    If not, try updating to the latest MMSIM61 or MMSIM62 ISR. If that doesn't work, please report it to customer support, with the data so that the problem can be reproduced and then fixed.

    Best Regards,

    Andrew.


    Originally posted in cdnusers.org by adbeckett
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by archive at 04 Feb 2008 04:39 PM. Topic has 1 replies.