Home > Community > Forums > Custom IC Design > Transient simulation display time issue !

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Transient simulation display time issue ! 

Last post Wed, Dec 11 2013 7:03 AM by isazulkc. 1 replies.
Started by isazulkc 10 Dec 2013 03:46 PM. Topic has 1 replies and 297 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Tue, Dec 10 2013 3:46 PM

    • isazulkc
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Thu, Nov 27 2008
    • Quebec, Quebec
    • Posts 40
    • Points 690
    Transient simulation display time issue ! Reply
    Hi,

    I am using IC5.1.4 with spectre simulator for transient simulations, and the issue I have is that the transient signals display seems to be limited at ~18 ms. Indeed, all transient signals stop at ~ 18ms even if the stop time is longer.

    For example when I do a 30 ms transient simulation, I can see in the log file that the simulation is 100% completed but the displayed waveform stop at ~18ms.

    Do you have any idea to remove this limitation ?

    Regards

    K.C.
    • Post Points: 5
  • Wed, Dec 11 2013 7:03 AM

    • isazulkc
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Thu, Nov 27 2008
    • Quebec, Quebec
    • Posts 40
    • Points 690
    Re: Transient simulation display time issue ! Reply

    Hi,

    The issue has been resolved by closing Cadence and restarting the computer. I still don't understand why that limitation happened but it is OK now.

    K.C.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by isazulkc at 10 Dec 2013 03:46 PM. Topic has 1 replies.