Home > Community > Forums > Custom IC SKILL > Pin label not being generated when on different layer

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Pin label not being generated when on different layer 

Last post Tue, Nov 5 2013 3:38 PM by skillUser. 1 replies.
Started by egolowen 05 Nov 2013 10:01 AM. Topic has 1 replies and 2227 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Tue, Nov 5 2013 10:01 AM

    • egolowen
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, May 19 2011
    • Posts 12
    • Points 240
    Pin label not being generated when on different layer Reply

    Hi,

    I am creating pins via replay file using leHiCreateChoiceOfPin(). I need to generate the pins with the 'pin' purpose and the label itself with the 'label' purpose. However when I set the following environment variables, no label is generated:
    envSetVal("layout" "pinTextSameLayer" 'boolean nil)
    envSetVal("layout" "labelPurpose" 'string "label)

    If I have the "pinTextSameLayer" variable set to t, the label generates properly. 
    Are there any other environment settings which would conflict with the ones I am setting?

    Thanks,
    Elizabeth

    • Post Points: 20
  • Tue, Nov 5 2013 3:38 PM

    • skillUser
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Fri, Sep 19 2008
    • Austin, TX
    • Posts 2,576
    • Points 15,725
    Re: Pin label not being generated when on different layer Reply

    Hi Elizabeth,

    Are you in VLS-L or VLS-XL as there are settings for both that might contend with one-another, for example envSetVal("layoutXL" "pinTextSamePurpose" 'boolean t)?  I think that the pinTextLayer and pinTextPurpose options take precedence unless the pinTextSameLayer is 't'.  Also for VLS-XL there are the initIOPinLayer and initIOLabelType environment variables (there was an
    issue with these not being properly adhered to in the IC615 release, but that is fixed in IC616) - so these may come into play

    during generation, if they are set in your environment (and you are using VLS-XL).

    Hopefully this may help?

    Regards,

    Lawrence.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by egolowen at 05 Nov 2013 10:01 AM. Topic has 1 replies.