Home > Community > Forums > Custom IC Design > Error while running PLL Top simulations with Ultrasim

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Error while running PLL Top simulations with Ultrasim 

Last post Tue, Dec 12 2006 10:23 PM by archive. 2 replies.
Started by archive 12 Dec 2006 10:23 PM. Topic has 2 replies and 1252 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Tue, Dec 12 2006 10:23 PM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Error while running PLL Top simulations with Ultrasim Reply

    Dear all,

    I'm simulating PLL top-level. Initially, I used Spectre simulator and the simulations proceeded with no errors. However, it look a very long time. Then, I switched to Ultrasim simulator. While doing simulations with the same test-bench(as used while running Spectre simulations), I'm getting the following error:

    ****ERROR****: Unmatched double quote for string: tlim/rth)

    Could you please help me in sorting-out this issue?

    Any help is appreciated.

    For your reference, I'm attaching the log file (in MS-Word format)


    Originally posted in cdnusers.org by vj
    • Post Points: 0
  • Wed, Dec 13 2006 1:42 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Error while running PLL Top simulations with Ultrasim Reply

    Hi,

    I saw this also with the versions of IC5141 some late ISR and
    MMSIM611.
    It seems to me as a BUG in the netlister, because I got somewhere
    in the netlist ""string"" which could not be interpreted by the
    simulator. Didn't remember if it was Spectre or UltraSim.
    If I switched back to IC5141 USR3 it works again.

    I'll suggest you to use a slightly older version of
    the IC tools or to look in the netlist for "" (double quotes)
    and remove _one_ of them them manually.

    Bernd


    Originally posted in cdnusers.org by bernd.fischer
    • Post Points: 0
  • Wed, Dec 13 2006 1:47 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Error while running PLL Top simulations with Ultrasim Reply

    Thanks Bernd.

    I checked with the cadence support and they asked me to install the latest ISR - ISR20061204125 for MMSIM.

    -vj


    Originally posted in cdnusers.org by vj
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by archive at 12 Dec 2006 10:23 PM. Topic has 2 replies.