Home > Community > Forums > PCB Design > Not able to route traces

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Not able to route traces 

Last post Sun, Jun 9 2013 11:19 PM by Pawandeep. 1 replies.
Started by Varun1610 07 Jun 2013 09:43 PM. Topic has 1 replies and 551 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Fri, Jun 7 2013 9:43 PM

    • Varun1610
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jun 8 2013
    • Posts 4
    • Points 95
    Not able to route traces Reply

    When I am creating a via and trying to route trace from bottom layer to top layer, I am gettin a trinagle type symbol of the ratnest at the via and the routing is not complete.

    I have tried to manually route in all ways possible. Can any body let me know what can be the problem as to why I am not able to route.

     

    I have attached two images for reference. 


    • Post Points: 20
  • Sun, Jun 9 2013 11:19 PM

    • Pawandeep
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Oct 14 2011
    • Singapore, 00-SG
    • Posts 106
    • Points 1,690
    Re: Not able to route traces Reply

    Hi Varun,

     When you click on Add Connect, Check the box next to "Snap to connect point" under the Options tab.

    -Pawan

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by Varun1610 at 07 Jun 2013 09:43 PM. Topic has 1 replies.