Home > Community > Forums > PCB Design > Generating Gerbers Error: No Film Records Selected

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Generating Gerbers Error: No Film Records Selected 

Last post Wed, Mar 27 2013 3:07 PM by DonlAZ. 2 replies.
Started by DonlAZ 27 Mar 2013 12:40 PM. Topic has 2 replies and 530 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Wed, Mar 27 2013 12:40 PM

    • DonlAZ
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Tue, Aug 28 2012
    • Chandler, AZ
    • Posts 38
    • Points 535
    Generating Gerbers Error: No Film Records Selected Reply

    First off I went through a bunch of other messages here not seen any other probelem like mine in my search.

    I have my necessary layers selected and open, the color dialog box open as well as my artwork control form and then matched my display as mentioned in another response. I've created all my other artwork files but can't get the solderpaste bottom to work no matter what I try. Any help is greatly appreciated..

    • Post Points: 20
  • Wed, Mar 27 2013 2:48 PM

    • oldmouldy
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Tue, Jul 15 2008
    • Woking, Surrey
    • Posts 1,408
    • Points 24,030
    Re: Generating Gerbers Error: No Film Records Selected Reply
    Is the checkbox next to the Solder Paste Bottom Film Control entry to generate the output? What Classes / Subclasses does the Solder Paste Bottom Film Control entry list? It you right-click on the Solder Paste Bottom Film Control entry and select Display for Visibility, what is displayed? If you only select the Solder Paste Bottom Film Control entry and Generate Artwork, what is in the log file?
    • Post Points: 20
  • Wed, Mar 27 2013 3:07 PM

    • DonlAZ
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Tue, Aug 28 2012
    • Chandler, AZ
    • Posts 38
    • Points 535
    Re: Generating Gerbers Error: No Film Records Selected Reply
    I was trying everything and then the light hit to reboot. Problem solved. I didn't change anything but it now works. Thanks for taking the time to reply.
    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by DonlAZ at 27 Mar 2013 12:40 PM. Topic has 2 replies.