Home > Community > Forums > PCB Design > Standard Bill of Materials (CIS 16.6)

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Standard Bill of Materials (CIS 16.6) 

Last post Fri, Mar 1 2013 1:24 AM by Adobo. 2 replies.
Started by Adobo 28 Feb 2013 01:43 AM. Topic has 2 replies and 650 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Thu, Feb 28 2013 1:43 AM

    • Adobo
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jul 2 2012
    • Posts 3
    • Points 30
    Standard Bill of Materials (CIS 16.6) Reply

    Hello All,

    I generating  a report under CIS Bill of Materials (Standard), I'm using Eng Bill of Materials as my Template Name, it works just fine before, but now the said "template name" suddenly disappear as well as all the Report Properties.  Anyone experience this kind of issue? or knows how to solve this problem?

    • Post Points: 20
  • Thu, Feb 28 2013 3:06 AM

    • oldmouldy
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Tue, Jul 15 2008
    • Woking, Surrey
    • Posts 1,445
    • Points 24,590
    Re: Standard Bill of Materials (CIS 16.6) Reply
    This is stored in the Capture.ini, 16.6 has a master copy in the tools\Capture directory of the installatgion, this gets copied to %HOME%\cdssetup\OrCAD_Capture\16.6.0 when Capture starts and Capture.ini is not found on startup. Capture reports the active Capture.ini file location in the Session Log on Startup. Open that file and "find" "eng", that should find it, copy the relevant BOM sections from the INI master file should fix it. Capture CIS needs to be not running during the INI file changes.
    • Post Points: 20
  • Fri, Mar 1 2013 1:24 AM

    • Adobo
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jul 2 2012
    • Posts 3
    • Points 30
    Re: Standard Bill of Materials (CIS 16.6) Answer Reply
    I managed to fix the problem by removing/deleting the Report Names="" entry under the [BOM]. I believed this is a bug in the software because it keeps coming back every time i generate a new report.
    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by Adobo at 28 Feb 2013 01:43 AM. Topic has 2 replies.