Home > Community > Forums > Custom IC SKILL > Unknown error in Cadence

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Unknown error in Cadence 

Last post Mon, Jun 14 2010 5:15 PM by Quek. 3 replies.
Started by gurusub 08 Jun 2010 04:09 PM. Topic has 3 replies and 1352 views
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
  • Tue, Jun 8 2010 4:09 PM

    • gurusub
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, May 25 2010
    • Posts 14
    • Points 210
    Unknown error in Cadence Reply

     Hi all,

     

    When I try to run paramteric simulations for my circuit, the simulator starts running and gets stuck. It returns with the following error

    No method supplied for generic function asiGetStimulusDataStruct

    How do I get rid of this problem?

     

    • Post Points: 20
  • Fri, Jun 11 2010 7:07 AM

    • Quek
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Oct 14 2009
    • Singapore, 00-SG
    • Posts 1,069
    • Points 16,275
    Re: Unknown error in Cadence Reply

    Hi gurusub

    May I have the following output?

    terminal>icfb -W

    An old bug with the same error message was fixed back in IC5.0. If you are not using the latest version of Virtuoso, the problem might go away if you update to the latest version.

    Best regards
    Quek

    • Post Points: 20
  • Mon, Jun 14 2010 4:42 PM

    • gurusub
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, May 25 2010
    • Posts 14
    • Points 210
    Re: Unknown error in Cadence Reply

    This is the output of icfb -W at the terminal

     

    sub version: 5.10.41_USR6.127.29

     

    Guru

    • Post Points: 20
  • Mon, Jun 14 2010 5:15 PM

    • Quek
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Oct 14 2009
    • Singapore, 00-SG
    • Posts 1,069
    • Points 16,275
    Re: Unknown error in Cadence Reply

    Hi Guru

    Thanks for the info. It looks like you are already using a fairly recent version of IC5141. I think it would be better for you to file a service request to the local Cadence support to troubleshoot this if it is reproducible.

    Best regards
    Quek

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
Started by gurusub at 08 Jun 2010 04:09 PM. Topic has 3 replies.