Home > Community > Forums > Custom IC Design > Wavescan launching problem

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Wavescan launching problem 

Last post Tue, Jun 2 2009 9:08 AM by Austin CAD Guy. 1 replies.
Started by canuck 27 May 2009 05:31 AM. Topic has 1 replies and 1618 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Wed, May 27 2009 5:31 AM

    • canuck
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, May 27 2009
    • Posts 3
    • Points 75
    Wavescan launching problem Reply

    I'm getting the following error when I try to start the Analog Environment using Cadence version 5.10.41_USR5.90.69:

    java: xcb_xlib.c:50: xcb_xlib_unlock: Assertion `c->xlib.lock' failed.
    Aborted
    *Error*   Failed to launch WaveScan. There is a problem with the DFII installation hierarchy (Exit Code = 214).
    For further assistance, contact Cadence Customer Support with the diagnostic information available in the log file.
    You can use AWD as your waveform viewer until the problem is resolved.
    *Info*    Dumping diagnostic information ....

    I changed a few things in my PATH, but nothing seems to help. Does anybody have any ideas? Wavescan did work earlier, but I did install some IBM PDKs recently which should not effect this at all. I'm at a loss to explain this.

    • Post Points: 20
  • Tue, Jun 2 2009 9:08 AM

    Re: Wavescan launching problem Reply

     You should contact Customer Support with this question as you may not get a response from the forum.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by canuck at 27 May 2009 05:31 AM. Topic has 1 replies.