Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 i don't know how to solve it 

Last post Tue, May 26 2009 2:40 AM by oldmouldy. 1 replies.
Started by anhdung88 24 May 2009 02:43 AM. Topic has 1 replies and 3017 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Sun, May 24 2009 2:43 AM

    • anhdung88
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Apr 17 2009
    • Posts 3
    • Points 60
    i don't know how to solve it Reply

    i simulating a circuit, i included a VSTIM, at the implementation field of VSTIM, i filled "1".

    then i ran   PSpice from CIS windows, output in PSpice A/D gave  me an message:

    ERROR -- No ANALOG .STIMULUS definition found for: "1".

    somebody help me solve this problem! i don't know which value should be fill in implementation of that VSTIM.

    • Post Points: 20
  • Tue, May 26 2009 2:40 AM

    • oldmouldy
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Tue, Jul 15 2008
    • Woking, Surrey
    • Posts 1,445
    • Points 24,590
    Re: i don't know how to solve it Reply

    The VSTIM part needs a stimulus created with the Stimulus Editor. On the VSTIM part, give the implementation a name, like "MY_STIM" and apply the value, then select the VSTIM part in question, right-click>Edit PSpice Stimulus, will start the Stimulus editor, define the required stimulus, when this is saved, the schematic will be updated with the stimulus. Then run the sumulation using the defined stimulus.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by anhdung88 at 24 May 2009 02:43 AM. Topic has 1 replies.