Home > Community > Forums > Custom IC Design > QRC extraction problem

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 QRC extraction problem 

Last post Tue, May 12 2009 10:29 AM by Andrew Beckett. 1 replies.
Started by chiatubek 12 May 2009 06:00 AM. Topic has 1 replies and 1221 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Tue, May 12 2009 6:00 AM

    • chiatubek
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Jul 17 2008
    • Posts 3
    • Points 60
    QRC extraction problem Reply

    Hi

    I am using Assura(V3.2)-QRC(EXT8.1) flow for the  extraction.

    When I started the run, it was stopping while running capgen (Techgen -trans) by giving error number CAPGEN-41414.  why it is running Techgen automatically.

    I have all the files which is used for extraction.

    Where can I find the  man of the command CAPGEN-41414 .

     

    Please help me

     

    Thanks,

    Chaitanya.

    Filed under:
    • Post Points: 20
  • Tue, May 12 2009 10:29 AM

    Re: QRC extraction problem Reply

    Actually the full message you get with that error should give a reasonable clue. It is likely to be of the form:

    ERROR (CAPGEN-41414): -dsub layer 'someLayer' not found in lvsfile.

    The root cause is that the lvsfile (which is generated from the extract.rul in the techgen compilation step) has got out of sync with the extract.rul file  since the last time the techgen compilation was done.

    At least that's what I think the problem is, from the limited information you gave...

    Regards,

    Andrew.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by chiatubek at 12 May 2009 06:00 AM. Topic has 1 replies.