Home > Community > Forums > Digital Implementation > Trial Route congestion inspite high effort not visible

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Trial Route congestion inspite high effort not visible 

Last post Mon, Feb 14 2005 8:56 AM by archive. 1 replies.
Started by archive 14 Feb 2005 08:56 AM. Topic has 1 replies and 1336 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Mon, Feb 14 2005 8:56 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    Trial Route congestion inspite high effort not visible Reply

    In my design I see after Route (nano & wroute) congestion due to the placement which was unseen before. The trial route -effort high showed no indication. Playing around with the amoebaplace cutsequence it comes out that I reached a quit better result in terms of congestion. Does anybody saw before and faced similar problems ?


    Message was edited by: Jerome66


    Originally posted in cdnusers.org by Jerome66
    • Post Points: 0
  • Fri, Feb 10 2006 11:43 AM

    • archive
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 4 2008
    • Posts 88
    • Points 4,930
    RE: Trial Route congestion inspite high effort not visible Reply

    Your subject line should read:
    Final Nano route congestion missed BECAUSE trialroute -highEffort used.
    ( HighEffort avoids congestion at all costs )
    The best way to analyze congestion is to use trialroute -lowEffort and clean this up as much can.
    Then proceed to trialroute -mediumEffort ( the default ) for your optimization runs.





    Originally posted in cdnusers.org by shawn
    • Post Points: 0
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by archive at 14 Feb 2005 08:56 AM. Topic has 1 replies.