Home > Community > Forums > Custom IC Design > Whats wrong with this ocean code

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Whats wrong with this ocean code 

Last post Fri, Aug 29 2008 8:35 AM by BradW. 2 replies.
Started by BradW 21 Aug 2008 09:25 AM. Topic has 2 replies and 2772 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Thu, Aug 21 2008 9:25 AM

    • BradW
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Aug 21 2008
    • Posts 19
    • Points 350
    Whats wrong with this ocean code Reply

    Hey all,

    I'm new to Ocean and just trying to get a paramAnalysis running and looking at the waveforms.  Can anyone tell me whats wrong with the nested paramAnalysis below?  All the expected sims are running but I don't see the results the the data structure passed back.

    paramAnalysis("Idac1"
                   ?start 5u
                   ?stop 6u
                   ?step 1u
                   paramAnalysis("ViMAX"
                                 ?start 0.3
                                 ?stop  0.4
                                 ?step  0.1
                                 )
                 )

    paramRun(  ?jobName "Param"
               ?queue "foo"
               ?block 't
             )

     

    Now after this runs I try to look at the structure

     

    famGetSweepValues( getData("/Vo"))

    (5e-6)

    So, instead of showing both 5e-6 and 6e-6 I only see the first value in the sweep.  Any idea why?

    • Post Points: 20
  • Fri, Aug 29 2008 8:27 AM

    • EricCDN
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Aug 29 2008
    • Columbia, MD
    • Posts 15
    • Points 425
    Re: Whats wrong with this ocean code Reply

    Try this:

     paramAnalysis("Idac1" ?values '(5u 6u)
                   paramAnalysis("ViMAX" ?values '(0.3 0.4)

    ))

    • Post Points: 20
  • Fri, Aug 29 2008 8:35 AM

    • BradW
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Aug 21 2008
    • Posts 19
    • Points 350
    Re: Whats wrong with this ocean code Reply

     Thanks Eric,

     I had forgotten I posted this.  Turns out the above code is just fine.  The problem is with our LSF queues.  If I run the above in local mode it runs fine.  In distributed mode it fails.  I've done some experimenting and the problem has something to do with file write times on our raid servers.  The LSF job returns and then looks for the data structure but the data isn't there yet so it fails.  If I put in a short (sleep 5) command and then manually re-open the results things work fine.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by BradW at 21 Aug 2008 09:25 AM. Topic has 2 replies.