Home > Community > Forums > Custom IC Design > Problem of displaying the simulation results with the same color in Cadence

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Problem of displaying the simulation results with the same color in Cadence 

Last post Mon, Oct 20 2008 12:37 PM by skillUser. 1 replies.
Started by Allen2008 18 Aug 2008 07:00 PM. Topic has 1 replies and 3222 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Mon, Aug 18 2008 7:00 PM

    • Allen2008
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Aug 19 2008
    • Posts 1
    • Points 20
    Problem of displaying the simulation results with the same color in Cadence Reply

    Hi,

    When I show the simulation results in cadence, the plotted signal selected on the schematic are all using the same color (eg.red color), so it is not convenient to recognize different signal results. I tried to edit the display resource manager in CIW, but can not change it. Could anyone please tell me how to correct it? Thanks.

     

    • Post Points: 20
  • Mon, Oct 20 2008 12:37 PM

    • skillUser
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Fri, Sep 19 2008
    • Austin, TX
    • Posts 2,567
    • Points 15,575
    Re: Problem of displaying the simulation results with the same color in Cadence Reply

     Hi,

    I believe this was an issue that came up for a few specific versions of Wavescan (ViVa) - please try the latest ISR for your release and it should resolve the problem.

    Regards,

    Lawrence.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by Allen2008 at 18 Aug 2008 07:00 PM. Topic has 1 replies.