Home > Community > Tags > auto router/specctra
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits
Get email delivery of the Cadence blog (individual posts).
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

auto router,specctra

  • Specctra Auto Router Differential Pair Issues

    There are a few issues we keep seeing with the Specctra auto router and were wondering if there's any way we can change the constraints or modifications we can make to our DO file to avoid them from happening. 1. Via placement on the differential pairs is weird. It seems when the router puts the...
    Posted to PCB Design (Forum) by PherricOxide on Wed, Jun 2 2010
  • Auto-Router Unconnects

    I'm attempting to auto-route a fairly large board file in Allegro PCB design/Specctra. Some parts are already routed, but there are at least 3 layers with no etch at all that the auto-router can use, as well as many other layers with only some etch on them. However, when I run the auto-router, I...
    Posted to PCB Design (Forum) by PherricOxide on Fri, Aug 21 2009
  • Auto-Router Clearence Conflicts

    I have a placed and routed reuse module that I'm attempting to connect to other modules, and use the auto-router to route between them. However, even when I choose to automatically route within Allegro PCB editor, even with the "preserve existing routes" option checked and the "delete...
    Posted to PCB Design (Forum) by PherricOxide on Thu, Jul 2 2009
Page 1 of 1 (3 items)