Home > Community > Tags > addFiller
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits
Get email delivery of the Cadence blog (individual posts).
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

addFiller

  • How to add tap cells

    Hi, I want to add tap cells manually around a placement blockage. So can any 1 help me out how to do this Like how to call in the tap cells within the design and place them like a macro around the blockage and freeze their location Or is there any other better way to do this. Would appreciate if any1...
    Posted to Digital Implementation (Forum) by Anuragjn on Mon, Oct 8 2012
  • optDesign removes fillers

    HI! I'm using the Foundation Flow for a flat design. While running all steps I find that "route" uses addFiller to fill the core area with filler cells. Opening the database with the GUI shows that it really contains these filler. The next step "postroute" uses optDesign -postRoute...
    Posted to Digital Implementation (Forum) by Johann Glaser on Thu, Jul 7 2011
  • Re: addFiller does not completely fill free area

    Hi Kari, Are there std cells on the rows where fillers aren't getting added? Yes. There are. I can forward pictures if so necessary. There are a large number of memory macros and the rows are cut in that area (including the placement blockage region for the macros), but if the rows are cut it should...
    Posted to Digital Implementation (Forum) by kasyab on Wed, Oct 20 2010
  • addFiller does not completely fill free area

    Hi, I am seeing some strange behaviour with addFiller. It adds fillers on every alternate row and even then not everywhere. checkFiller duly reports gaps, but I am unable to change this behaviour inspite of turning on the -fitGap switch and trying '-util 1' with addFiller . I have checked that...
    Posted to Digital Implementation (Forum) by kasyab on Wed, Oct 20 2010
Page 1 of 1 (4 items)