Home > Community > Tags > PCB design/Allegro PCB Editor/No_5F00_pad
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more convenient.

Register | Membership benefits
Get email delivery of the Cadence blog (individual posts).
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

PCB design,Allegro PCB Editor,No_pad

  • fottprint problem in Allegro Package

    Hi there. I created a new fottprint with the wizzard ... I created 4 pins, but needed only three (trimpot) ... now I need to delete 1 pin ... programm does not let me delete the pin ... Question: How do I get rid of the pin! Thanx in advance. systemman
    Posted to PCB Design (Forum) by systemman on Thu, Jun 9 2011
  • PCB autorouter(spectraa) not converging

    Hi, I am making my first pcb with a xilinx fpga device(256 pin BGA package).I am simply connecting the all I/O's to 4 standard 40 pin connectors.Are padstacks necessary for PCB routing??.I have drawn the schematic in Capture imported it to Layout_Plus and autorouted it. But after 3 hours of autorouting...
    Posted to PCB Design (Forum) by bennyn1 on Thu, Sep 2 2010
  • NO_PAD no longer recognized in 16.1?

    Hello all, It's my first time to post here. Our company started to used Cadence 16.1 during the 2nd quarter of this year. We've been using earlier versions of the tool from 15.2 to 15.7 and now the latest. Anyway, my problem is i've been getting errors during Export Physical when the designated...
    Posted to PCB Design (Forum) by asedillo on Thu, Nov 6 2008
Page 1 of 1 (3 items)