Home > Community > Tags > LVS Error
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits
Get email delivery of the Cadence blog (individual posts).
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

LVS Error

  • Assura Lvs Error

    I'm doing Assura LVS using TSMC 65nm technology but the cadence exit with this error. I don't know a reason for this error. Operating Mode: Legacy Mode is Off Starting dfIIToVdb... @(#)$CDS: dfIIToVdb version av4.1:Production:dfII5.1.41:5.10.41.500.6.144 08/04/2011 13:40 (dfm21ee01) $ sub-version...
    Posted to RF Design (Forum) by yeskang on Mon, Apr 7 2014
  • CDL extraction

    hi, We have the skill to extract multiple cells from the celllist from the shell. We need to export its cdl from the corresponding schematics. Is there any way to put this extraction on queue.We get only first cell of the cell list is exported. Before the previous cell is extracted the cdl export of...
    Posted to Custom IC SKILL (Forum) by Hith on Thu, Jul 4 2013
  • Re: custom inductor/tline layout Assura LVS issue

    I figured this out, the cause is that pinLayer definition in extract.rul is missing, the file require a few edits, relevant informantion can be found in Assura Developer Guide. Thanks for your attention. If you have trouble with this too, I'd be gald to help out. Ran
    Posted to RF Design (Forum) by snaildr on Wed, May 2 2012
  • In LVS, how to skip a component from "analogLib"?

    Hello, I have a question about the LVS. I am testing a PAD layout now (both the schematic and layout are ready from the designkits), the schematic includes a "presistor" from "analogLib". But when I run LVS, I get the error because there are not related layout for the "presistor"...
    Posted to RF Design (Forum) by Jacki on Mon, Apr 2 2012
  • error in running LVS

    Hi , I am tring to run LVS in ASSURA. It is failing & error file says : "*WARNING Corrupted type field (0x0x4f35d) at 0x0x4880cf8 in file <file location>layout.cdb *WARNING bad type table pointer 0x0x2a91d0004f35d at 0x0x4880cf8 " Please help. I have no clue how to solve it.
    Posted to Custom IC SKILL (Forum) by Aritra on Mon, Mar 26 2012
  • "Incorrect Instance Error" while running LVS

    Hi all, I am designing a LC VCO in 130 nm. I have used a L_SY20K_RFVIL inductor from the umc13mmrf library. However, I get a LVS error saying "Incorrect Instance" with reference to the inductor. What do I need to to do to clear this ? thanks in advance Anurag
    Posted to RF Design (Forum) by auatai on Sun, Nov 29 2009
Page 1 of 1 (6 items)