Home > Community > Tags > Cadence 16.5/Design Entry HDL
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more convenient.

Register | Membership benefits
Get email delivery of the Cadence blog (individual posts).
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

Cadence 16.5,Design Entry HDL

  • Multi-site design HDL reference designators

    Hi there, HDL DE newbie here. We're doing a multi-site design schematic entry with part name ref des as, say, 1R1; where 1=site num and R1= is resistor 1. I would like to know how to copy the component or the whole site schematic wherein the parts ref des will be updated to it's respective site...
    Posted to PCB Design (Forum) by comet on Sun, Feb 9 2014
  • DE HDL v16.5 -- Bus Tap

    DE HDL noob here... why is that i couldn't place a wire tap between a bus and symbol pin?... prompted with a warning "Could not find body for CTAP". TIA!
    Posted to PCB Design (Forum) by comet on Wed, Oct 2 2013
  • Design Entry HDL Training

    Hi there! Is there any training offering for Design Entry HDL here in Philippines? Please let me know. Thanks.
    Posted to PCB Design (Forum) by comet on Thu, Jan 24 2013
  • Design Entry HDL grid errors

    I have been trying to build a schematic and the grids are not loading properly. Under Tool, Options, Grids, I have set my grid to Decimal, Show Logic Grid - On, Size 0.025, Multiple 1. But the console show my grid as size 0.024 1. When I check the grid size I have dots at 0.012 pitch.??????? Can anyone...
    Posted to PCB Design (Forum) by tmd63 on Thu, Jan 10 2013
  • Component Browser: Footprint is not defined for a part.

    Hi, After creating part/symbol in Part Developer using PCB Librarian, I tried to test the part in DE HDL through PCB Librarian. When I placed the part, Component Browser shows an error, Footprint is not defined for a part. What might be the cause of this error? But when I tried to export the schematic...
    Posted to PCB Design (Forum) by maberu on Thu, Jul 19 2012
Page 1 of 1 (5 items)