Home > Community > Tags > 16.3/Allegro PCB Editor
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits
Get email delivery of the Cadence blog (individual posts).
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

16.3,Allegro PCB Editor

  • 3D view

    Hello, I am trying to use the 3D view and ultimately IDF out, in PCBE. I have a "height" property set from capture, and the allegro.cfg modified with "Height=Yes" After I netlist in I can do a "show element" and see that the properties "HEIGHT" and "PACKAGE_HEIGHT_MAX"...
    Posted to PCB Design (Forum) by Flapjack64 on Sat, Feb 12 2011
  • Can't move small jogs in trace into pad

    Since upgrading to Allegro 16.3 I have not been able to find the feature that allows me to move a small 45 degree angle in a trace between two component pads into the pad itself. For example before version 16.3, when I had two pads that were not exactly in the same "Y plane" that need to be...
    Posted to PCB Design (Forum) by Forseti on Wed, Feb 9 2011
  • Different Force and Sense Line Widths using Pin Pair Physical Constraints

    Hi all, I have been trying to find a method to specify different line widths for the same net. Specifically, I need a force line and sense line to be routed separately to single DuT pin. These lines should be different line widths since the force line carries high current and the sense line doesn't...
    Posted to PCB Design (Forum) by jackg23 on Tue, Feb 1 2011
  • Same net via to via spacing drc suppressed

    In SPB 16.3 hotfix 20 (maybe implemented in 18) Allegro Constraint manager will no longer report a same net via to via spacing drc if those vias are covered (direct connect) by a shape. Cadence says that once the via is covered with a shape the pad ceases to exist and it simply becomes a hole to hole...
    Posted to PCB Design (Forum) by Idaho Tom on Mon, Dec 6 2010
  • Update symbols locally?

    Is it possible to update component symbols in Allegro v16.3 locally? Without the need to update the library part in the database?
    Posted to PCB Design (Forum) by HWDesigner on Tue, Oct 5 2010
  • PSpice

    Good day! Please help me ("for dummies") with a problem! When I run PSpice, I see in *.out file(Allegro Design Entry 16.3): ERROR -- Node in is floating ERROR -- Node supply_0 is floating ERROR -- Node unnamed_1_bft92/plp_i1_e is floating ERROR -- Node diod is floating ERROR -- Node unnamed_1_bfr92a...
    Posted to PCB Design (Forum) by Tony Stark on Fri, Sep 24 2010
  • Re: RE: No padstack specified!

    Hello, I have the same problem but I'm not able to see the menu you are talking about. This is what I got on the command area: last pick: 0.00 0.00 E- (SPMHAP-2): No padstack specified. Exiting from Add Pin. I hope somebody can help me. Regards.
    Posted to PCB Design (Forum) by carlitos on Wed, Sep 22 2010
  • pcb board invert printout

    Dear All, I want to have a invert printout of my PCB design, like while printing I want traces unprinted & rest area in dark like negative artwork we are generating. I had tried with taking generating negative artwork but while printing that artwork using PCb Editor its showing me white lines in...
    Posted to PCB Design (Forum) by Parveen on Tue, Sep 21 2010
  • PCB autorouter(spectraa) not converging

    Hi, I am making my first pcb with a xilinx fpga device(256 pin BGA package).I am simply connecting the all I/O's to 4 standard 40 pin connectors.Are padstacks necessary for PCB routing??.I have drawn the schematic in Capture imported it to Layout_Plus and autorouted it. But after 3 hours of autorouting...
    Posted to PCB Design (Forum) by bennyn1 on Thu, Sep 2 2010
  • why can't I remove the fixed property of a symbol?

    I want to move a symbol. but I can't move it, even I removed all the fixed property of that symbol. I tried it many time by different ways,picking all property option or each property option respectively. even though doing this, I still can't delete the symbol or move it ? why?
    Posted to PCB Design (Forum) by Churbill on Thu, Sep 2 2010
Page 4 of 5 (47 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next >