Home > Community > Search
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Community Search 

Page 1 of 3 (23 items) 1 | 2 | 3 | Next >
  • Re: strange Design Compare behavior
     final compare result.
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Mon, Mar 31 2014
  • Re: strange Design Compare behavior
     click design compare button.
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Mon, Mar 31 2014
  • Re: strange Design Compare behavior
     screen catch for design compare, new design only. 
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Mon, Mar 31 2014
  • strange Design Compare behavior
     Hello,  this is really strange to me,  I am using orcad 16.6,  I have an old layout design, there is a LED pin 2 ( D13.2) connected to ground.   for the pstxnet.dat file, under   NET_NAME 'GND' ................................................................................................ ...
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Mon, Mar 31 2014
  • Re: need your help
     it works, realy appreciate you help, you saved my day.   David Sun
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Mon, Mar 24 2014
  • Re: need your help
     Hi Kabalee,   thank you very much for your prompt reply, may be I didn't describe my problem clearly, after I click artwork in Manufacturing menu, there is no popup window. I don't have artwork control Form. I did "create artwork" several  times. this time I could't get artwork control Form. the software not ...
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Sun, Mar 23 2014
  • need your help
     I have been using Orcad 16.6, pcb editor for a while, everything works fine for me, I update license last week( add one more 16.6 licnese) . everything seems OK until I am trying to use artwork. after I click artwork, nothing happen.   I hope this is not license problem. but I really couldn't find out what happend to my system. ...
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Sun, Mar 23 2014
  • Re: strange unconnected pins
     Hi, I know this must be a easy fix, I am new so I spend some time to figure it out.   because I update to 16.6 recently, I need to run a " snap to connect point".  thanks,   David Sun
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Fri, Nov 22 2013
  • Re: strange unconnected pins
    another picture from screen catch, l can't connect the trace to ZTP7.1, which is the highted square pad. but it is in the net N16773393.  
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Thu, Nov 21 2013
  • strange unconnected pins
     I have a very simple desige, only have few compnents. I noticed that in the unconnected pins report have many pins that connected. the design used to be 16.2 or even early version. I upgrded to 16.6 recently.  if I delet the trace, I couldn't reconnect to the unconnected pins.  but if I check the net, it shows the pins are in ...
    Posted to PCB Design (Forum) by davidsun on Wed, Nov 20 2013
Page 1 of 3 (23 items) 1 | 2 | 3 | Next >