Home > Community > Search
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Community Search 

Page 1 of 1 (7 items)
  • Re: ADE window Freezes in IC5.141USR5
    Hello Andrew, Thanks for reply.  I'll send a request to support.cadence.com. But before it, I know that when ADE wants to be loaded , other than "Simui.cxt" and "awv.cxt", 4 other files need to be loaded. They are: "spectrei.cxt",  "spectrein1.cxt", "ultrasim.cxt",  ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Mon, Feb 14 2011
  • ADE window Freezes in IC5.141USR5
    Hello Everyone,  After a couple of days of problem in running LVS and RCX for a previously created layout using  IBM_PDK, CMRF8SFDM, and design kit V1.4.0.7DM, and a posting in here, and some clues, now I got a new bigger problem. and that is: When i open a schematic, and try to open ADE, Cadence hangs, and I can't do any other ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Mon, Feb 14 2011
  • Re: Problem in running LVS in Assura
    Hello agian, I upgraded cadence version from USR5 to ISR, but still ADE freezes. What I do is that I change the cds.lib, to point to newer design kits, and also I change the .cdsenv files. Actually, I have attached those files in addition to my assura_tech.lib to this email, because this is much more effective if you have a look ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Sun, Feb 6 2011
  • Re: Problem in running LVS in Assura
    Thanks Zach for the reply. But as you have read, in my former posting, I'm doing DRC/LVS/RCX on a library which has already been created with design kit V1.4.0.7DM. I tried to change the design kit with settings pointing to newer ones, but then even I can't open ADE, it freezes. Can we simulate a schematic, created with an ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Fri, Feb 4 2011
  • Re: Problem in running LVS in Assura
    Hello,  Thanks alot for the reply. Well, I tried to do all the steps that you kindly offered. First, I don't see any cdslib51 in kit version V1.4.X.XDM. I do see that in newer kit version though (version 6, 7,8). So, I'm sticking to cdslib. For "section" parameter, I don't get it completely, but I tried to add some ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Fri, Feb 4 2011
  • Re: Problem in running LVS in Assuran
    Thanks for the reply. You're right. On the new server I have access to PDK version,V.1.8.0.1 also. But, because on the former server(as I explained in my first posting), I created the schematic and layout using kit version 4, I'm continuing working with that version on the current server. Actually, I tried to set the configuration to ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Thu, Feb 3 2011
  • Problem in running LVS in Assuran
    Hi all, I'm using IBM design kit for Cmrf8sf (V1.4.0.7DM), Assura version 3.2-5141, and Cadence version ic5.141USR5. A couple of month ago, I drew the layout of a big circuit and ran DRC/LVS/RCX and after cleaning up every error, I submitted the layout to Mosis for fabrication. The chip has been fabricated and now I'm measuring it. ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by behrooz on Tue, Feb 1 2011
Page 1 of 1 (7 items)