Home > Community > Search
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more convenient.

Register | Membership benefits

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Community Search 

Page 1 of 1 (5 items)
  • Re: Virtuoso 6.1.5 warnings issues
     Hi Andrew, Really thank you for all these details. Have a nice day and whishing you a very nice holidays. Best Regards Djamal
    Posted to Custom IC Design (Forum) by djamal on Mon, Dec 23 2013
  • Re: Virtuoso 6.1.5 warnings issues
     Andrew, It's fantastic the warnings have been disappeared. Thank you so much for your help and especially for the time you spent on the debugging process. In what follow I wonder and would like just to have your opinion. The output generated in the CIW still show two warnings which are directly related to the ncsu-cdk-1.6.0.beta. On the ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by djamal on Mon, Dec 23 2013
  • Re: Virtuoso 6.1.5 warnings issues
     Hi Andrew, First I want just to notify you on our time zone and weekend: Time Zone = GMT+1 (or UTC+1) Weekend = Friday + Saturday ________________________________________________________________________ My .cdsenv under my home directory contains the following three ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by djamal on Mon, Dec 23 2013
  • Re: Virtuoso 6.1.5 warnings issues
    Hi Andrew,   Using "virtuoso -nocdsinit" didn't resolve the problem. Below is the output generated in the CIW.   ###############################################################################   COPYRIGHT © 1992-2011  CADENCE DESIGN SYSTEMS INC.  ALL RIGHTS ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by djamal on Sun, Dec 22 2013
  • Virtuoso 6.1.5 warnings issues
    I need some help if possible on the following issue: *WARNING* (reader): string at line 1 was not terminated on EOF, '"' added at line 2 of string "...)" I made a lot of search on google unfortunately without success. Thank you in advance. Note: The complete Log is given ...
    Posted to Custom IC Design (Forum) by djamal on Sun, Dec 22 2013
Page 1 of 1 (5 items)