Home > Community > Forums > Custom IC Design > assura LVS unbound devices are IO cells

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 assura LVS unbound devices are IO cells 

Last post Fri, May 23 2014 7:45 PM by Quek. 1 replies.
Started by zczc99 01 May 2014 01:20 PM. Topic has 1 replies and 255 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Thu, May 1 2014 1:20 PM

    • zczc99
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Feb 20 2014
    • Posts 8
    • Points 115
    assura LVS unbound devices are IO cells Reply

    Hi,

    I am using assura for LVS, but failed with errors that unbound devices on schematic are IO cells.  I met the similar issues that unbound devices are like nmos, pmos, then I solved with "netlisting options --> use model property as device name if model in instparameters".

    But here IO cells are unbound cells, I don't know what is the problem with this.

    Anybody can help???

     

    Thank you!


    • Post Points: 20
  • Fri, May 23 2014 7:45 PM

    • Quek
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Oct 14 2009
    • Singapore, 00-SG
    • Posts 1,069
    • Points 16,275
    Re: assura LVS unbound devices are IO cells Reply

    Hi zczc99

    You can use avCompareRules abortOnUnboundDevices=nil to complete the run and then try to figure out the problem. It looks like the generic IO devices should be bound to the corresponding layout devices using "bind" cmd.

    Best regards
    Quek

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by zczc99 at 01 May 2014 01:20 PM. Topic has 1 replies.