Home > Community > Forums > PCB Design > Symbols filter ON problem

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Symbols filter ON problem 

Last post Fri, Apr 4 2014 8:16 PM by Hossein1357. 0 replies.
Started by Hossein1357 04 Apr 2014 08:16 PM. Topic has 0 replies and 466 views
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
  • Fri, Apr 4 2014 8:16 PM

    • Hossein1357
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Thu, Mar 27 2014
    • A, 00-TR
    • Posts 142
    • Points 1,990
    Symbols filter ON problem Reply

    Hi,

    When I am working in ORCAD or Allegro PCB editor and want to modify (Move, delete, change, etc..) anything with "Symbols" ON in "Design Object Find Filter" I see that ORCAD tries to draw many lines inside a component PAD repeatedly - where my curser is near it and I have greatly zoomed in - causing my PC slows down. It makes working with it very very difficult. I can't do anything evevn canceling the current command and I should only wait some seconds letting it draw those lines many times!.. I am using ORCAD16.5. Attached pictures show my problem, when my PC is busy doing this job it seems that software is crashed or stopped:

     

    Second one 

    I would appreciate any help on this issue.

    Thanks in advance,

    Hossein 

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
Started by Hossein1357 at 04 Apr 2014 08:16 PM. Topic has 0 replies.