Home > Community > Forums > Custom IC Design > mixed-signal AMS simulation error

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 mixed-signal AMS simulation error 

Last post Mon, Oct 14 2013 7:48 AM by apple419. 1 replies.
Started by apple419 18 Sep 2013 02:00 PM. Topic has 1 replies and 2134 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Wed, Sep 18 2013 2:00 PM

    • apple419
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Apr 19 2013
    • Norristown, PA
    • Posts 32
    • Points 520
    mixed-signal AMS simulation error Reply

    Hi,

       I was trying to do a simple mixed-signal simulation with AMS in Cadence ADE environment (6.15).

       In the setup there are two inverters. One inverter A has schematic view and the other inverter B has Verilog view. The Config view is created.

       In the hierarchy editor form, correct views are set (A has schematic view and B has verilog view).

    In ADE, the ams is selected as the simulator. The ConnRules_3V_full_fast is selected as the connect rule. The OSS-based netlister with irun is slected.

       When I started a transient simulation, the simulation log shows the following error and the simulation stopped.

       irun: *E,BDOPT: Unknown option -rnm_partinfo

       Anyone have any idea what this error is about?  Is there anything I missed in the setup?

     

    Thank you for the help!

    Regards 

    • Post Points: 5
  • Mon, Oct 14 2013 7:48 AM

    • apple419
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Apr 19 2013
    • Norristown, PA
    • Posts 32
    • Points 520
    Re: mixed-signal AMS simulation error Reply
    problem solved.
    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by apple419 at 18 Sep 2013 02:00 PM. Topic has 1 replies.