Home > Community > Forums > PCB Design > Autoroute menu option missing

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Autoroute menu option missing 

Last post Mon, May 20 2013 6:14 AM by steve. 1 replies.
Started by sakeser 17 May 2013 06:07 AM. Topic has 1 replies and 569 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Fri, May 17 2013 6:07 AM

    • sakeser
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Mar 6 2013
    • Posts 4
    • Points 50
    Autoroute menu option missing Reply
    I just noticed that I no longer seem to have the autoroute option in PCB editor,has anyone experienced anything similar?
    Filed under:
    • Post Points: 20
  • Mon, May 20 2013 6:14 AM

    • steve
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 18 2008
    • Woking, Surrey
    • Posts 1,248
    • Points 20,315
    Re: Autoroute menu option missing Reply

    This might be related to your pcbenv folder but it's unlikely. If you still have the pcbenv_old folder go there and copy the env and allegro.ilinit file to the new pcbenv folder then try again. The Auto-router is only part of OrCAD Professional, Allegro. It's not there with OrCAD Standard.

    Can you also try Start - All Programs - Cadence - Release X.XX - PCB Router - Does this start ?

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by sakeser at 17 May 2013 06:07 AM. Topic has 1 replies.