Home > Community > Forums > Digital Implementation > problems with report_timing when using user defined path groups

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 problems with report_timing when using user defined path groups 

Last post Fri, Apr 12 2013 4:37 PM by malicad. 0 replies.
Started by malicad 12 Apr 2013 04:37 PM. Topic has 0 replies and 570 views
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
  • Fri, Apr 12 2013 4:37 PM

    • malicad
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Apr 8 2013
    • Posts 2
    • Points 10
    problems with report_timing when using user defined path groups Reply

    Hello, 

    I am using the following options in report_timing in ETS 12.0.

    set_global timing_report_group_based_mode true
    report_timing -max_paths 50 -nworst 10

    The documentation says it will print the WNS paths for each path group. It does correctly for the first user defined path group but does not for others. 

     For example if I have two path groups: grp1 and grp2 with WNS -0.5 and -0.4. The paths in grp2 with WNS -0.4  are not printed. 

    However if I do,

    report_timing -max_paths 50 -path_group grp2, It does print those paths. 

    Regards, 

    Mali

     

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
Started by malicad at 12 Apr 2013 04:37 PM. Topic has 0 replies.