Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Phantom Stage Problem (Pspice Design) 

Last post Thu, Mar 20 2014 11:03 AM by Daniel P. 0 replies.
Started by Daniel P 20 Mar 2014 11:03 AM. Topic has 0 replies and 2089 views
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
  • Thu, Mar 20 2014 11:03 AM

    • Daniel P
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Feb 12 2013
    • Posts 6
    • Points 105
    Phantom Stage Problem (Pspice Design) Reply

    Hi there,
    Im working on a project which is basically a transductor, connected to a LNA (with an easy Impedance Matching Network between them), and then the load resistor who's reciving the amplification.
    The fact is that i've introduced a Phantom stage at the end, between the LNA and the load resistor, but it's not working properly.
    As you may know, the Phantom is useful for using the same pair of cords for power supply and signal comming out.
    The LNA works fine, and it should put out an 657mV on the load resistor (it works fine without the Phantoms Stages). 
    But, when I connect these stages, the voltage on the load increases until 79 mV, and the power supply for the LNA its not the correct value (it should be 12 v)
    I've attached a screen capture of the DC simulation in PSpice.
    Sorry for the arrows, it's easier and faster for me to draw and text in MSPaint, but seems like if i were 6 
    I hope someone could tell me what's wrong in the circuit, I really don't know why is it not working.
    Please ask me if you dont understand anything on the circuit.
    Thank you in advance,
    Regards.
    D.

    Spice Problem Phantom 

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
Started by Daniel P at 20 Mar 2014 11:03 AM. Topic has 0 replies.