Home > Community > Forums > RF Design > ERROR DURING SIMULATION

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 ERROR DURING SIMULATION 

Last post Wed, Mar 5 2014 1:11 AM by Andrew Beckett. 1 replies.
Started by aravindkvarier 04 Mar 2014 07:08 PM. Topic has 1 replies and 667 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Tue, Mar 4 2014 7:08 PM

    ERROR DURING SIMULATION Reply

    Sir,

    First of all, let me thank u for helping me in my project work, by giving valuble information. We are using BSIM-CMG (DG-MOSFET) model for circuit analyses and earlier, we were getting the output waveforms as well as pss analysis results by using virtuoso 6.1.4 version. But last day, the version was upgraded to 6.1.5 and we are getting some errors which is shown as given below:

    Error found by spectre during AHDL read-in.

        ERROR (VACOMP-1008): Cannot compile ahdlcmi module library. Check the log file input.ahdlSimDB//1990_serverdemo_set2_bsimcmg_main_veriloga_veriloga.va.bsimcmg.ahdlcmi/Linux/../ahdlcmi.out for details.  If the compiler ran out of memory, use 'setenv CDS_CMI_COMPLEVEL 0', and try again. If the reason for the failure was a syntax error, contact your Cadence Customer Support representative with the netlist, log files, behavioral model files, and any other information that can help identify the problem.

        ERROR (SFE-91): Error when elaborating the instance bsimcmg. Simulation should be terminated. 

    We have tried a lot to get the input log file but failed. It would be grateful if you could provide me any solution to run this BSIM-CMG verilog-A model successfully. Thanks in advance.

    Yours faithfully

    Aravind

    VIT University. 

    • Post Points: 20
  • Wed, Mar 5 2014 1:11 AM

    Re: Error during simulation Reply

    Aravind,

    This won't be anything to do with you upgrading from IC614 to IC615 - it must be because you've changed simulator versions (maybe to MMSIM11.1 or later).

    Most likely it's the same issue as covered in this current post.

    Regards,

    Andrew.

     

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by aravindkvarier at 04 Mar 2014 07:08 PM. Topic has 1 replies.