Home > Community > Forums > Custom IC Design > Assura QRC setting problem

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Assura QRC setting problem 

Last post Tue, Jul 23 2013 3:28 AM by Andrew Beckett. 1 replies.
Started by emax 19 Jul 2013 05:19 PM. Topic has 1 replies and 412 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Fri, Jul 19 2013 5:19 PM

    • emax
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Sat, Mar 30 2013
    • Posts 21
    • Points 375
    Assura QRC setting problem Reply
    I am having problem with Assura QRC settings. The DRC and LVS setup is ok and runs fine but when the QRC run form is opened, I cannot select the "technology" from the drop down menu (somehow it is disabled) and if I set the "Setup Dir" correctly, QRC runs fine with successful extraction. If I use QRC Setup... I can select the technology from the drop down menu and can save the setup but somehow it does not appear in the QRC run form.

    I know this problem is similar to the IBM pdk issue discussed before and there are lot of suggestions on the web but none of them works for me. I am using IC615 and Assura412 on RHEL machine. Any suggestion to resolve this annoying issue?
    • Post Points: 20
  • Tue, Jul 23 2013 3:28 AM

    Re: Assura QRC setting problem Reply

    I'd suggest you contact customer support (I had a very quick look, and didn't find an answer, but then I didn't spend very long on it).

    Kind Regards,

    Andrew.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by emax at 19 Jul 2013 05:19 PM. Topic has 1 replies.