Home > Community > Forums > Custom IC Design > Netlisting Problem in ADE XL

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Netlisting Problem in ADE XL 

Last post Wed, May 29 2013 4:58 AM by Andrew Beckett. 3 replies.
Started by dannyo 01 May 2013 02:30 AM. Topic has 3 replies and 753 views
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
  • Wed, May 1 2013 2:30 AM

    • dannyo
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Feb 13 2013
    • Posts 2
    • Points 40
    Netlisting Problem in ADE XL Reply

    Hi,

    I'm using IC6.1.5.500.14

    ADE L works fine for me however when I try to run ADE XL         the netlister adds   a    .definitionFile    containing an incorect model file. As a result of this the netlist has an error an the simulation fails.

    Where should i look in the netlister files to find this .definitionFile and overwrite it. Or where can i find the script that compiles the netlist.

    Thanks for your help

    Danny 

    • Post Points: 20
  • Wed, May 1 2013 2:53 PM

    Re: Netlisting Problem in ADE XL Reply

    Danny,

    Presumably this is set in the Setup->Simulation Files in the test editor. Maybe it is being defaulted by the .cdsenv :

     spectre.envOpts definitionFiles string  "/path/to/whatever"

    Regards,

    Andrew.

    • Post Points: 20
  • Thu, May 2 2013 6:32 AM

    • dannyo
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Feb 13 2013
    • Posts 2
    • Points 40
    Re: Netlisting Problem in ADE XL Reply

    Dear Andrew,

    Thanks for the reply.

    I can't find any definitionFiles in my .csdenv or .cdsinit

    Could the definitionFile be set by a different file other than .cdsenv ?

    The models file isn't set in Setup/Simulations File, I define a different model file there.

    ADE L works fine for me, ADE XL has this problem with the extra model file being entered into the netlist,

    Is there any way to get ADE XL to use a fixed netlist location and not create new directories for each Run?

    Thanks for your help

    Danny 

    • Post Points: 20
  • Wed, May 29 2013 4:58 AM

    Re: Netlisting Problem in ADE XL Reply

    Maybe it's in a libInit.il for one of your libraries? Probably the best thing is to contact customer support so that we can look into this.

    Kind Regards,

    Andrew.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
Started by dannyo at 01 May 2013 02:30 AM. Topic has 3 replies.