Home > Community > Forums > PCB Design > DXF output from Allegro 16.5

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 DXF output from Allegro 16.5 

Last post Thu, Apr 11 2013 6:29 AM by oldmouldy. 3 replies.
Started by OLY29 10 Apr 2013 01:33 PM. Topic has 3 replies and 689 views
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
  • Wed, Apr 10 2013 1:33 PM

    • OLY29
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jul 22 2008
    • Posts 7
    • Points 95
    DXF output from Allegro 16.5 Reply
    I have some parts on a board I am working on that are rotated at odd angles, 87.625, 113.490 and 146.210. The parts look good in the Gerber files but when I do a DXF out the pads shown on the parts are rotated at either 45 or 90 degrees and not at what the part is rotated at. Is this a known problem or is there something I can do to fix this? We use the DXF out for our fabrication and assembly drawings.
    • Post Points: 20
  • Thu, Apr 11 2013 1:17 AM

    • oldmouldy
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Tue, Jul 15 2008
    • Woking, Surrey
    • Posts 1,415
    • Points 24,170
    Re: DXF output from Allegro 16.5 Reply
    Which exact version of 16.5 are you using? There were some recent updates that addressed DXF output issues, if you have the latest hotfix, you will need to get the data to Cadence for investigation.
    • Post Points: 20
  • Thu, Apr 11 2013 6:21 AM

    • OLY29
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jul 22 2008
    • Posts 7
    • Points 95
    Re: DXF output from Allegro 16.5 Reply
    We are using version 16.5 029
    • Post Points: 20
  • Thu, Apr 11 2013 6:29 AM

    • oldmouldy
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Tue, Jul 15 2008
    • Woking, Surrey
    • Posts 1,415
    • Points 24,170
    Re: DXF output from Allegro 16.5 Reply
    s030 listed a fix for PAD Y offset in DXF export, maybe that's problem you have. It sounds like you need to get the latest hotfxi installed and see what results you get then.
    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts:
Started by OLY29 at 10 Apr 2013 01:33 PM. Topic has 3 replies.