Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 schedule crash 

Last post Thu, Dec 20 2012 3:14 PM by wojtQ. 2 replies.
Started by wojtQ 20 Dec 2012 12:09 PM. Topic has 2 replies and 984 views
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
  • Thu, Dec 20 2012 12:09 PM

    • wojtQ
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Dec 20 2012
    • Posts 2
    • Points 25
    schedule crash Reply

    Hi,

    i wrote some code in C++ and it is successfully built in CtoS but when I'm trying to schedule the program is crashing.
    My code is very similar to example: jpeg_idct_tutorial and I'm doing everything like in doc: Cadence_Ctos_User_Guide (section A).

    see the attachment

    please help

    • Post Points: 20
  • Thu, Dec 20 2012 2:00 PM

    • Jack Erickson
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jun 17 2008
    • Chelmsford, MA
    • Posts 4
    • Points 1,300
    Re: schedule crash Reply

    I tried to run your example in the latest version, but it is missing your "mydefs.h". Also I don't know what your constraints are, what the scheduling options are, etc.

    In any case, the best bet is to try the latest version, and try the default scheduling options. We just released 12.2 last week. Whether it's an issue with your design or not, we consider any crash to be a bug. So if this issue still persists in 12.2, please file a bug report with customer support (http://support.cadence.com) 

    • Post Points: 20
  • Thu, Dec 20 2012 3:14 PM

    • wojtQ
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Dec 20 2012
    • Posts 2
    • Points 25
    Re: schedule crash Reply

    Thanks for your answer. Sorry for my fault.I've updated previous post with this file.

    I'm doing exactly everything step by step like in User Guide section A: Ctos Tutorial for ASIC designs with my project.

    And when I run an example (with the same settings in CtoS): jpeg_idct_tutorial I have expected results from User Guide.

    Probably there is something wrong with my code. Please help.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts:
Started by wojtQ at 20 Dec 2012 12:09 PM. Topic has 2 replies.