Home > Community > Forums > Custom IC Design > $bitstoreal function in IC6.1.5 systemVerilog

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 $bitstoreal function in IC6.1.5 systemVerilog 

Last post Thu, Jul 19 2012 4:39 PM by Vijay Srinivas. 1 replies.
Started by Vijay Srinivas 19 Jul 2012 02:33 PM. Topic has 1 replies and 1696 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Thu, Jul 19 2012 2:33 PM

    $bitstoreal function in IC6.1.5 systemVerilog Reply

    Hi All,

     

    I am having the following weird issue:

    I am trying to do some AMS simulation using IC6.1.5 and ADE.

     

    I created a systemVerlog view and used the function "$bitstoreal". When I try to save and close the editor, I get an error: "ncvlog: *E,NOTCMP: unit bitstoreal not found while parsing."

     

    But the error is not present when I try to use "$realtobits". As far as I could gather from the resources, I could see both the functions can be used in systemVerilog and should not be an issue.

     

    Any suggestions to fix this issue is welcome. Thanks a lot in advance!

     

    BR,

    Vijay

    • Post Points: 5
  • Thu, Jul 19 2012 4:39 PM

    Re: $bitstoreal function in IC6.1.5 systemVerilog Reply

    Sorry for the trouble. It was some cadence issue, after restarting it got fixed! 

     

     

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by Vijay Srinivas at 19 Jul 2012 02:33 PM. Topic has 1 replies.