Home > Community > Forums > Custom IC SKILL > Setup tool environment with defUserInitProc

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Setup tool environment with defUserInitProc 

Last post Thu, Jun 28 2012 5:55 AM by MLindig. 0 replies.
Started by MLindig 28 Jun 2012 05:55 AM. Topic has 0 replies and 918 views
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
  • Thu, Jun 28 2012 5:55 AM

    • MLindig
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Aug 25 2011
    • Posts 14
    • Points 220
    Setup tool environment with defUserInitProc Reply

    Hi,

    I want to add additional environment options if context spectrei is loaded. I used this in startup.il

    defUserInitProc("spectrei" , 'mySetSpectreToolEnvs)

    in mySetSpectreToolEnvs I do some asiAddEnvOption and asiSetEnvOptionVal calls and check the results with asiDisplayEnvOption where I can see my modification.

    If I now open the ADE (and selecting a design) I can see the execution of my mySetSpectreToolEnvs call in the log (after "Loading spectrei.cxt") but if I call asiDisplayEnvOption( asiGetTool( 'spectre ) ) in the icfb window then all my changes are gone!???

    Has anyone an idear what I am doing wrong? The return value of asiGetTool( 'spectre ) is not the same object pointer as in mySetSpectreToolEnvs.

    Thanks Michael

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts:
Started by MLindig at 28 Jun 2012 05:55 AM. Topic has 0 replies.