Home > Community > Forums > Custom IC Design > Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation 

Last post Tue, Aug 7 2012 1:02 AM by Andrew Beckett. 5 replies.
Started by Ozgur 09 Feb 2011 05:46 AM. Topic has 5 replies and 2822 views
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts:
  • Wed, Feb 9 2011 5:46 AM

    • Ozgur
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jul 17 2009
    • Istanbul, 00-TR
    • Posts 2
    • Points 40
    Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation Reply

     Hi,

     

    I can not plot signals during Monte-Carlo analysis run in Virtuoso 6.1.3. After simulation completes simulation results appear in Results Browser. Is there any solution to see signals during simulation?

     

    Best Regards,

    Ozgur

    Filed under: ,
    • Post Points: 20
  • Mon, Feb 14 2011 12:59 PM

    Re: Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation Reply

    Ozgur,

    Your question is not that clear. What exactly are you trying to do?

    Regards,

    Andrew.

    • Post Points: 20
  • Tue, Feb 15 2011 3:56 AM

    • Ozgur
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jul 17 2009
    • Istanbul, 00-TR
    • Posts 2
    • Points 40
    Re: Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation Reply

    Dear Andrew,

     I want to be able plot transient simulation results while Monte Carlo simulation is still running. In IC 5.1.41 I can plot transient results up to the completed point when doing Monte Carlo simulation, however in IC 6.1.3 ADEXL I can plot monte carlo simulation results only after simulation is completed. During simulation running it does not show the results up to the current time point.

    I hope my problem is clear now.

     Best Regards,

    Ozgur 

    • Post Points: 20
  • Mon, Aug 6 2012 4:59 PM

    • pbssj
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Feb 1 2012
    • Cupertino, CA
    • Posts 3
    • Points 45
    Re: Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation Reply

     Hi,

    We have a designer complaining about the same issue. Is there any soln or workaround for this issue ? 

    Regards,

    Pranav 

    Filed under: ,
    • Post Points: 5
  • Mon, Aug 6 2012 5:03 PM

    • pbssj
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Feb 1 2012
    • Cupertino, CA
    • Posts 3
    • Points 45
    Re: Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation Reply

    FYI -  We using 615.isr9, 64-bit.

     

    • Post Points: 20
  • Tue, Aug 7 2012 1:02 AM

    Re: Can no plot signals during Monte-Carlo tran simulation Reply

    Please contact customer support for this issue.

    Andrew.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts:
Started by Ozgur at 09 Feb 2011 05:46 AM. Topic has 5 replies.