Home > Community > Forums > Custom IC Design > no matching .SUBCKT error for umc130

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 no matching .SUBCKT error for umc130 

Last post Mon, Jan 10 2011 1:23 PM by Andrew Beckett. 1 replies.
Started by abhishekarun 05 Jan 2011 12:19 PM. Topic has 1 replies and 1587 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Wed, Jan 5 2011 12:19 PM

    no matching .SUBCKT error for umc130 Reply
    Hi, I am using umc130 design kit for RF design. For the non-RF components there is no error in LVS but when I try to do LVS for RF components (inductor/Mimcaps) I get an error saying "no matching .subckt statement for MIMCAPS_RF at line 25 .. " I am using the correct rulefile for the LVS, but I am not sure why this error is popping up. Is this an installation problem? Please let me know, in case anyone has any idea. I am using Virtuso ic_5141 and I am getting these lines in the netlists generated by Calibre. in the netlist generated by the schematic I get this statement: .SUBCKT test_circuit *.pininfo XC0 net3 net1 net4 net2 / MIMCAPS ... some parameters... .ENDS and in the layout netlist I get this error: .SUBCKT test_circuit ** N=4 EP =0 IP=0 FDC=1 X0 1 2 3 4 MIMCAPS_RF ...some parameters.. Thanks in advance. Please let me know if you need anything else also for debugging... Abhishek
    Filed under: , ,
    • Post Points: 20
  • Mon, Jan 10 2011 1:23 PM

    Re: no matching .SUBCKT error for umc130 Reply

     Probably better posted on the IC Design Forum (or RF Design).

    However, the problem appears to be with Calibre - so posting on a Cadence forum is probably not the best place (Calibre is a tool from Mentor Graphics).

    Regards.

    Andrew.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by abhishekarun at 05 Jan 2011 12:19 PM. Topic has 1 replies.