Home > Community > Forums > PCB Design > Error: Could not find symbol:

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

 Error: Could not find symbol: 

Last post Fri, Dec 10 2010 6:44 PM by redwire. 1 replies.
Started by Squintz 10 Dec 2010 12:58 PM. Topic has 1 replies and 2118 views
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
  • Fri, Dec 10 2010 12:58 PM

    • Squintz
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Feb 4 2010
    • Posts 2
    • Points 40
    Error: Could not find symbol: Reply
    I'm attempting to create my first PCB using PCB Editor. I'm stuck on this error message. ERROR: Could not find symbol: C161 / CAP_0402_0R1UF_X7R_10V_C0402_0. / C0402 I have a feeling it's because all of my footprint libraries are inside my project folder and not in the default director. I tried to use the set command to set alibpath to where my library files are but that did not solve the problem. What am I doing wrong?
    Filed under: , ,
    • Post Points: 20
  • Fri, Dec 10 2010 6:44 PM

    • redwire
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Jul 17 2008
    • Allen, TX
    • Posts 880
    • Points 13,550
    Re: Error: Could not find symbol: Reply

    Be sure to use User-Preferences (either within Allegro or from the Start menu in Windows).  From there dig into the paths section and alter PSMPATH and PADPATH.  Be sure to add your new directories. Be sure to put them in the order you want Allegro to search.

    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts:
Started by Squintz at 10 Dec 2010 12:58 PM. Topic has 1 replies.