Home > Community > Forums > Custom IC Design
 
Login with a Cadence account.
Not a member yet?
Create a permanent login account to make interactions with Cadence more conveniennt.

Register | Membership benefits
 

Email

* Required Fields

Recipients email * (separate multiple addresses with commas)

Your name *

Your email *

Message *

Contact Us

* Required Fields
First Name *

Last Name *

Email *

Company / Institution *

Comments: *

Custom IC Design Forum

Page 4 of 148     First 12345678 ... Last
  Topics   Replies     Views     Last Post  
Post Can't modify the properties of all the libraries
started by zczc99  on 31 Mar 2014 02:03 AM   
1 316 By Andrew Beckett
31 Mar 2014 04:19 AM   
Post Refer to another output equation in ADE
started by Grover  on 02 Sep 2009 04:36 AM   
13 4656 By Andrew Beckett
31 Mar 2014 04:17 AM   
Post Netlist error when using Global Sources in hierarchy editor
started by EricHsu  on 29 Mar 2014 01:00 PM   
2 503 By EricHsu
29 Mar 2014 01:54 PM   
Post How to find some parameters of OTA
started by ralakhani  on 28 Mar 2012 09:31 AM   
5 2436 By Quek
28 Mar 2014 09:57 PM   
Post techDisplays: Failed to set layer-purpose
started by Fabb  on 21 Mar 2014 10:39 AM   
2 67 By Fabb
28 Mar 2014 01:18 PM   
Post MMSIM, ADE no Convergence during simulation...
started by marten  on 26 Mar 2014 02:22 AM   
9 232 By Andrew Beckett
28 Mar 2014 02:08 AM   
Post How to simulate a new transistor with HSPICE?
started by seeyouu  on 10 Oct 2008 03:18 AM   
3 2720 By hsl1888
28 Mar 2014 01:48 AM   
Post Run Virtuoso 64bit
started by Paludo  on 27 Mar 2014 07:22 AM   
8 734 By Paludo
27 Mar 2014 09:45 AM   
Post Strange scaling with multithreading in APS simulations
started by mselz  on 27 Mar 2014 08:40 AM   
0 678 By mselz
27 Mar 2014 08:40 AM   
Post BSIM3 vs BSIM4
started by isazulkc  on 24 Mar 2014 09:38 AM   
1 167 By Andrew Beckett
26 Mar 2014 10:06 AM   
Post Transistor Finger/Multiplier does not work
started by NickAM  on 25 Mar 2014 09:28 PM   
1 151 By Andrew Beckett
26 Mar 2014 09:45 AM   
Post Run ADE XL without netlisting each time
started by Nicusor  on 26 Mar 2014 03:38 AM   
2 112 By Nicusor
26 Mar 2014 06:26 AM   
Post PEX error in Assura
started by whitefan  on 07 Mar 2014 12:14 AM   
2 865 By whitefan
25 Mar 2014 10:34 PM   
Post SPICE Model for Magnetic Tunnel Junctions
started by xiaoweishawn  on 21 Mar 2014 03:37 PM   
6 457 By xiaoweishawn
25 Mar 2014 05:08 PM   
Post ADE: get waveform value "closest" to a given instant (NO INTERPOLATION)
started by jorgeluislagos  on 24 Mar 2014 02:03 PM   
3 136 By jorgeluislagos
25 Mar 2014 10:18 AM   
Post soft_bin=allmodels
started by sohaiba  on 25 Mar 2014 06:43 AM   
3 80 By Andrew Beckett
25 Mar 2014 09:17 AM   
Post HiSim HV Models do not simulate properly in xfab xdh10 pdk
started by analog2002  on 25 Mar 2014 06:38 AM   
1 50 By Andrew Beckett
25 Mar 2014 07:15 AM   
Post Calibre commands
started by KarthikJaiho  on 24 Mar 2014 02:58 AM   
2 164 By KarthikJaiho
24 Mar 2014 08:42 PM   
Post Controling Opus Objects Window
started by RDRamirez  on 20 Mar 2014 11:17 AM   
6 121 By Andrew Beckett
24 Mar 2014 09:30 AM   
Post Calibre fails to export schematic netlist
started by mhawary85  on 22 Mar 2014 11:59 PM   
3 298 By mhawary85
24 Mar 2014 05:34 AM   

Page 4 of 148     First 12345678 ... Last

There are 11 guest(s) and 0 member(s) online:


Most Active Users


Community Guidelines
The Cadence Design Communities support Cadence users and technologists interacting to exchange ideas, news, technical information, and best practices to solve problems and get the most from Cadence technology. The community is open to everyone, and to provide the most value, we require participants to follow our Community Guidelines that facilitate a quality exchange of ideas and information. By accessing, contributing, using or downloading any materials from the site, you agree to be bound by the full Community Guidelines.